Szalon


A csapat


Bármit is csinálunk, a középpontban mindig az ember van. Megtapasztalhatod ezt gyönyörű, ám mégis barátságos szalonunkban, a rendezvényeinken, és minden tevékenységünkben. Saját rendszerünk alapján képezzük tanulóinkat, sőt, fodrászaink is folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a legjobbat nyújthassák nap mint nap.

Naprakész szaktudásunkat olyan saját projektekben kamatoztatjuk, mint filmforgatások, fotózások, divatbemutatók. Jól bevált szakmai stábunkkal és munkáinkkal pedig a városban egyedülálló, színvonalas rendezvényeken is megismerkedhetnek az érdeklődők.
Reméljük, hamarosan szalonunkban üdvözölhetünk!


A szalon


A legjobban a vezető szavaival élve tudnám jellemezni a szalonunkat: "Olyanok vagyunk, mint az idő." Reggel kávéval, este pezsgővel kínálunk. Nem válogatunk. Nem válogatunk kor, nem, bőrszín, stílus, vallás, nemzetiség és pénztárca alapján. Mindenkinek ugyanazok vagyunk. Állandóak vagyunk. Állandóan ugyanazt a minőséget nyújtjuk. Változatosak vagyunk. Változunk akár az évszakok és az évek. Vidámak vagyunk. Vidámak vagyunk, mint tavasszal a virágok, nyáron a strandlabda, ősszel a színes fák, télen a hóember. Nem vagyunk se több, se kevesebb. Mindenkinek ugyanaz a figyelem és kedvesség jár. Se több, se kevesebb. 


A Milán


-Még diákmunkásként kezdtem a McDonald’s-ban. Országszerte négy étteremben dolgoztam. Majd miután befejeztem a tanulmányaimat már fodrászként kezdtem tevékenykedni. Jelenleg Debrecen egyik legsikeresebb fodrászüzletét vezetem.
Szakmai pályafutásomat Nyíregyházán kezdtem, majd onnan az ország másik felére, a Balatonhoz mentem dolgozni. Innen szinte egyenes út volt külföld. Angliában, a „Hair Ideas” magazin rangsorolása szerinti legjobb, 5 csillagos szalonban dolgoztam. Onnan hazatérve Debrecenben kezdtem vágni a hajakat, majd rövid idő elteltével a Schwarzkopf Professional bemutató fodrásza lettem, s mind itthon, mind külföldön tartok azóta is bemutatókat, oktatásokat, szemináriumokat. Többször volt szerencsém együtt dolgozni olyan szupersztárokkal, mint Tyler Johnston (Victoria Beckham, David Beckham, Cindy Crawford), Leslie Lawson (Madonna, Kate Moss) és megannyi híresség szuperfodrászával.Ma már saját rendezvényeket, valamint fotózásokat, filmforgatásokat is szervezek a nagyszerű csapattal, akik körülvesznek. Nekik, s az ő tapasztalatuknak, valamint az eddigi életutamnak köszönhetően képben vagyunk a legújabb trendekkel, technikákkal, termékekkel.A külföldön tanult rendszert és lendületet, valamint a vendégekre való pontos és kedves odafigyelést a jelenlegi üzletstruktúránkban is hasznosítani tudtam. Szerencsésnek érzem magam, mert pozitív és megbecsült csapat vesz körül, akikkel színvonalas és profi munkáink születnek. Talán elmondható, hogy amibe „beleVágok” sikerre is viszem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése