2014. január 10., péntek


[3D]MENsion, különleges termékcsalád, különleges férfiaknak


Napjainkban nem szokatlan, hogy nem csak a nők, hanem a férfiak is különleges figyelmet szentelnek frizurájuknak. Ezért egyre több cég alkot egy külön termékcsaládot a férfiak igényeinek. A [3D]MENsiont a Schwarzkopf dobta piacra 1,5 évvel ezelőtt, s azóta sikere töretlen. 
A cég szerint: "A férfiak egyediek, bátrak, valódiak, műveltek, erősek, nem ismerik a félelmet, spirituálisak, merészek, művésziek. Ezért van szükségük egy saját hajápoló márkára. Egy olyan márkára, ami köréjük épül. Egy olyanra, ami megfelel magas elvárásaiknak. Ami igazodik egyedi stílusukhoz és személyiségükhöz."

A marketing túlzások mögött azonban van némi igazság! Ugyanis valóban jó ötlet egy új márkát felépíteni, ami csak a férfiakról szól, s nem a hiúságuk simogatásaként, hanem azért, mert frizurájuk "elkészítése" teljesen más ápolókat, formázókat igényel, mint a nőké.


3 kulcsterületre koncentrál:

1) HAJ
2) FEJBŐR
3) HAJHAGYMÁK

Széles sampon-kínálattal rendelkeznek, vagyis a "sampon normál hajra" -tól a "mélytisztító sampon"-on át a "hajnövekedést serkentő sampon" -ig minden megtalálható. Emellett van még hajápoló folyadék, hajerősítő tonik, hajnövekedést serkentő tonik, vagy korpásodás elleni tonik is.

A hajformázói is 3 kulcsterületre koncentrálnak:

1) TARTÁS
2) TEXTÚRA
3) MATTÍTÁS

Formázók sokasága áll rendelkezésükre, ha a [3D]MENsion palettájára tekintenek. Mattító krémet, tartós formázót, dúsító hajlakkot és textúrázó krémet használva érhetik el a férfiak, hogy sűrű, szexin bozontos, mégis nem ragadós, olyan "beletúrni-való" legyen a frizurájuk. 

A harmadik terület az őszhaj elfedésére koncentrál: 

1) TERMÉSZETES HATÁS
2) TAKARÁS
3) ÁPOLÁS

Ez különösen a férfiak ősz halántékára és erősen őszesedő hajára lett kifejlesztve, ugyanis, amellett, hogy egyszerűen használható még a hatóideje is ultra gyors. 




- 5 perc hatóidő
- könnyen használható (felvivőflakonos kiszerelés, fésülős fejjel)
- hosszan tartó takarás





Ha külön olvasnátok a Schwarzkopf [3D]MENsion termékeiről és azok tulajdonságairól és felhasználási javaslatukról, nézzetek be a HeadOffice webshopjába [IDE] vagy kérdezzétek a szalon fodrászait, akik készséggel segítenek Nektek terméket választani.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése