2013. május 8., szerda


Nyári HAJcacáré


Az időjárás mint mindig, áprilisban és májusban igazán ingadozó és kiszámíthatatlan. De ha éppenséggel nincsen zuhi, valószínűleg forró-nyári meleghez hasonló időjárással kell számolnunk.

És nehogy azt gondoljuk, hogy az ilyen tikkasztó napokon csak a bőrünknek van szüksége extra ápolásra. A napsugárzás ugyanis kiszárítja és fakóvá teszi a hajat, ami megfelelő termékekkel megelőzhető.

Ha fested a hajadat különösen nagy szüksége van nyáron a plusz ápolásra. A hajfestés ugyanis nagyon igénybe veszi a hajat, s amellett, hogy megfelelő samponnal és balzsammal kényezteted, próbáld ki a spray-ket is, ugyanis ezek a spray-k még mélyebben, még intenzívebben ápolják és védik a festett hajat a károsodástól. Mi a BC Bonacure hajápoló termékét, hajszínrögzítő spray-ét ajánljuk, amiről ITT olvashatsz bővebben.

A nyári napokra készülve azonban, már nem csak a nap erős fényétől kell védeni a hajunkat, hanem a nap káros sugaraitól, az UV-től is. Szerencsére már sok termék tartalmaz védő alapanyagokat, azonban itt kifejezetten érdemes speciális és nem utolsósorban professzionális termékeket használni. 

Amellett, hogy a nap káros erejétől védjük a hajat, a sós tengervíztől és a klóros víztől is érdemes óvnunk. Rengeteg kárt okozhat a só és a vegyszer a hajban, s amellett, hogy a fényét elveszik, hosszútávon erősen rongálják is.

Viszont szerencsére már rengeteg különböző terméket találhatunk a nap-károsította hajunkra. Napvédő hajvégápoló, napvédő olaj, napozás utáni hajpakolás, valamint a személyes kedvencem: a két fázisú spray balzsam, ami amellett, hogy az UV sugaraktól, még a tengervíztől és az egyéb nyári "mellékhatásoktól", mint homok, szél és por szintén védelmet nyújt.

(Ha rákattintotok a felsorolt napvédő termékekre, láthatjátok, hogy mi milyen ápolókat ajánlunk.) 


Na de amellett, hogy a hajápoló termékeket felsoroltuk, mindenképp mutatnánk Nektek olyan frizurákat, amiket könnyedén elkészíthettek otthon Ti is. Az indok egyszerű: nyáron a leengedett hajak még inkább meleg-érzetet adnak nekünk, s ami amellett, hogy még több hűtött üdítőnkbe kerül, még a nyakunknak, halántékunknak, vagyis az ott lévő szellőzetlen bőrfelületnek is rosszat tehetnek.

A hajfánk még mindig hódít, szóval a hosszú hajúaknak érdemes befizetni egyre, igazán praktikus és nem is drága hajkiegészítő, ami nekünk is kedvelt darabunk, s amit lentebb láthattok is a copf-inspirációinkon túl.



































Haccáré, HAJcacáré!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése