2013. július 3., szerda

A hajvasaló már a múlté


Saját tapasztalatból tudom, hogy a folytonos hajvasalás, a köztudottan hajat károsító hatása mellett, az idegeket is roncsolja. Van, hogy egy-egy vasalás közben azon gondolkodom, hogy "Atyaég, ezt még hányszor fogom megcsinálni az életemben?!". Aztán egy őszi borús nap ezt egy kis párával tetőzi. Amolyan: a mai nap is jól indul...

Ezért is olyan nagy divat most a keratinos hajvasalás, amit most mindenféle locsi-fecsi nélkül pontos leírással, képekben be is mutatunk Nektek! Juhú!

"A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A termék vezető/úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítésben. A haj általa egészségesebb lesz és sokkal ragyogóbb!" -kínálja a cég prospektusa.

Hogy mi is ez?
A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet-újraépítő kezelés, mely minden hajtípuson alkalmazható, melytől a haj mosás és pára ide vagy oda biztosan egyenes marad 4 hónapig.
Aktív összetevők:
Keratin, kakaó, ecetsav (feladata a savas, 2.8 Ph létrehozása)
A Head Office szalonjában, Petruson mutatjuk meg a kezelést. A homemade képeken ti is láthatjátok, hogy semmi humbuk' vagy trükk nincs a dologban -sőt ez Beus rövid hajú cikkéből is kiderülhetett. =>        Ez tényleg működik!

Petrus haja a kezelés előtt fakó és göndör. Nehezen kezelhető. Szóval következzék a kezelés, mely 4 lépésből áll. 1. lépése, vagyis az előkészítés jön. Megmossák a haját az ANTI-RESIDUE samponnal, amit körülbelül 5 percig hagynak rajta. 






 Majd jön a felvitel és a szárítás! 

A hajat több részre osztják, eltűzik, majd az eltűzött hajrészekre külön-külön viszik fel az anyagot. (BRAZILIAN THERMAL RECONSTRUCTION) Ez a 2. lépés, itt már többször át kell fésülni a hajat, és ismételni a felvitelt.


Ha ez meg volt, átszárítják a hajat, és ezt is többször ismétlik.

Ezután már a hajegyenesítés jön, vasalóval. 3.lépés.
Tincsenként végig szaladnak hajvasalóval a hajon, majd ezt átlagos hajnál 3-szor, károsodott és szőke hajnál 5-6-szor ismételve a hajvégeken.


Végül pedig újra megmossák a hajat a DEEP CONDITIONING MASK-kal, melyet szintén 5 percig rajta hagynak. Ezután már viszont nem kell hajegyenesítőzni, egyszerűen csak meg kell szárítani a hajat.


Ez tehát hónapokig ragyog és nem is göndörödik vissza! Szerintem szuper találmány és egyébként nem is roncsolja a hajat - a hajvasalóval ellentétben.

-Petrus pedig megelégedve és ragyogó hajjal hagyta el a szalonunkat! :)


Pár megjegyzés:

Hajfestéket/színezőket használók!
-a legjobb eredmény érdekében, mielőtt keratinos kezelésre mentek, már két nappal előtte legyen a hajatokon a kiválasztott szín.

Várandósok!
-bár a kezelés nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, még sem ajánlatos a terhesség alatt alkalmazni.
-valamint 12 éves kor alatt sem.

Hennával festett hajúak!
-ti nyugodtan alkalmazhatjátok, a keratinos kezelés kompatibilis minden professzionális szalonszolgáltatással.

Ha akármilyen kérdésed van a kezeléssel kapcsolatban:

head.office.debrecen@gmail.com





Itt pedig elolvashatjátok, hogy több héttel a kezelés után, milyen véleménnyel volt Petrus a kezelésről!

2 megjegyzés: